(untitled) (E Global Congress, 2024)
Ushbu tezisda barqaror iqtisodiyotni ta’minlashda moliya va sug’urta bozorlarini rivojlantirishning o’rni, o‘ziga xos xususiyatlari, yuzaga keladigan muammolar tadqiq qilinib, ularni ularning hal qilish bo‘yicha yechimlari bayon qilingan.