(untitled) (E Global Congress, 2024)
Мақолада раҳбарнинг маънавий – ахлоқий фазилталари, шунингдек, унинг ҳалол, пок, виждонли, имонли, қаттиққўл, диёнатли, меҳр-шафқатли бўлиши лозимлиги таъкидланган. Раҳбарликка эгри йўл, эгри қўл, эгри мақсад билан эришиб бўлмаслиги ҳақида фикр-мулоҳаза ўртоқлашган.