(untitled) (E Global Congress, 2024)
Мақолада органик чиқиндилардан фойдаланишда мақсадли ва самарали фойдаланиш назарда тутилади. Органик чиқиндилардан фойдаланишда хорижий тажрибалардан фойдаланиш таҳлил қилинган.