(untitled) (E Global Congress, 2023)
Ushbu maqola huquqni muhofaza qilish organlaring, jumladan, bojxona organlari faoliyatida diniy aqidaparastlik, ekstremizm va terrorizmni targ’ib qiluvchi materiallarining kontrabandasi hamda unga qarshi kurashishning muhimligi masalalariga atroflicha yondashilgan. Globallashuv jarayonida O’zbekiston Respublikasiga ushbu materillarning kirib kelishing yangi usullari va uslublari haqida yoritilib, takliflar ishlab chiqishga qaratilgan xulosalar berilgan.