(untitled) (E Global Congress, 2024)
Hozirgi kunda pedagogik muhitda “artpedagogika” tushunchasidan yetarlicha foydalanilmayapti, pedagogik bilimlarning ushbu rivojlanayotgan sohasiga oid individual g‘oyalar ta’lim muassasalari faoliyatida tobora ommalashib bormoqda. Ushbu maqolada artpedagogika fanini o’qitish tizimiga kiritish, o’quv rejasini ishlab chiqish xamda artpedagogika faning ijobiy ta’sir tamoyillari va shartlari sanab o‘tilgan.