(untitled) (E Global Congress, 2024)
O‘zbekiston kulolchilik san’atining eng boy merosini saqlab qolgan maskan hisoblanadi. Mustaqillik qo‘lga kiritilishi bilan noan’anaviy kulolchilik san’at vakillarida mahalliy madaniyatning tarixiy qatlamlariga qiziqishlari kuzatildi. Yurtimizda qadimiy va boy tarixga ega kulolchilik san’ati rivojlana bordi.