(untitled) (E Global Congress, 2024)
Ushbu maqola soliq to’lovchilarining real vaqtda xronometrik nazoratini amalga oshirishda ko’zlangan maqsadlarni va uning soliq to’lovchilarining soliq qonunchiligiga rioya qilishiga ta’sirini tahlil qiladi. Maqolada xronometrik nazoratning usullari, soliq tekshiruvining mexanizmlari, shuningdek, soliq to’lovchilar tomonidan amalga oshiriladigan to’lovlar va ularning tushumlarining tahlili haqida so’z boradi.