(untitled) (E Global Congress, 2025)
Ushbu maqolada dars o‘tishda interfaol metodlardan foydalanish ahamiyati yoritilgan. Interfaol o‘yin metodlari bosqichlari, oʻquvchilarga interfaol o’yin orqali bilim, koʻnikma va malakalarni shakllantirishdagi oʻrni tahlil qilingan. Mazkur maqola o‘quvchiga mavzuni interfaol o‘yin orqali tushuntirish asosida taʼlim samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.