(untitled) (E Global Congress, 2023)
Bugungi kunda Internet texnologiyalarning kirib kelishi bir necha asrlar davomida o‘zgarmay kelgan holatlarni o‘zgartirib yubordi. Bu odatdagi xat yozishmalari elektron pochta bilan kutubxonalar esa web-saytlar bilan almashinishida namoyon bo‘ldi. Hozirda bozor iqtisodiyoti rivojlanishi va universitetlarni rivojlantirish uchun davlatdan tashqari boshqa moliyalashtirish manbalarini jalb qilish zarurati sharoitida bitiruvchilar uyushmalari va ularning faoliyatining ahamiyati sezilarli darajada oshib bormoqda.