(untitled) (E Global Congress, 2023)
Ushbu tezisda talim tizimida fanlararo integratsiyaning dolzarb bir necha masalalarga yechim bolishi va buyuk allomalarimiz ham oz namunalarida fanlararo aloqadorlikdan foydalanishganligi haqida soz yuritilghan.