(untitled) (E Global Congress, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek milliy qo‘shiqchilik san’atida Jo‘raxon Sultonov ijod yo‘li va musiqa san’ati rivoji xususida fikr-mulohazalar yoritib berilgan. Shuningdek, o‘zbek milliy qo‘shiqchilik san’atining rivojlanish tarixi va shakllanish jarayonlari, hofiz Jo‘raxon Sultonov ijodining o‘zbek musiqa san’atida tutgan o‘rni haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.