ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА 2019-2022 ЙИЛЛАРИДА БАЧАДОН БУЙНИ САРАТОНИНИ I-II ВА III-IV БОСҚИЧЛАРДА АНИҚЛАШ КЎРСАТГИЧЛАРИ (E Global Congress, 2023)
Ўзбекистон Республикасида 2019-2022 йиллар ичида бачадон буйни саратонини I-II эрта ва III-IVкечки босқичларда аниқлаш бўйича таҳлил қилиш. Материал ва усуллар: Республика Ихтисослаштирилган Онкология ва Радиология Илмий Амалий Тиббиёт Марказлари филиаллари томонидан тақдим этиладиган Республикамиздаги бачадон буйни саратони ҳақидаги барча статистик маълумотлар қайд этилган Ўзбекистон Республикаси Соғлиқни сақлаш вазирлиги томонидан қабул қилинган 7SSV «Хавфли ўсма касалликлари ҳақида маълумот» назорат-ҳисоб ҳужжат шакли изланишимизнинг объекти ҳисобланади.