BARQAROR IQTISODIY TARAQQIYOTNI TA’MINLASHDA MOLIYA VA SUG’URTA BOZORINI RIVOJLANTIRISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI: MUAMMO VA YECHIMLAR (E Global Congress, 2024)
Ushbu tezisda barqaror iqtisodiyotni ta’minlashda moliya va sug’urta bozorlarini rivojlantirishning o’rni, o‘ziga xos xususiyatlari, yuzaga keladigan muammolar tadqiq qilinib, ularni ularning hal qilish bo‘yicha yechimlari bayon qilingan.