DIAFRAGMANING QIZILO’NGACH TIRQISHI CHURRASINI ANIQLASHDA NUR TASHXISLASH USULI (E Global Congress, 2024)
Ushbu maqolada diafragmaning qizilo’ngach tirqishi churrasini aniqlashda nur tashxislash usuli yoritib berilgan.