O’QUVCHI MANTIQIY TAFAKKURINI O’STIRISH OMILLARI (E Global Congress, 2023)
O’quvchi mantiqiy tafakkurini shakllantirish va uni o’stirish bugungi kunda har bir o’qituvchi zimmasidagi muhim vazifalardan biri hisoblanadi