TALABALARDA VATANPARVARLIKNI RIVOJLANTIRISHDA ILG’OR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASH ASOSLARI (E Global Congress, 2024)
Hozirgi  kunda  pedagogik muhitda “artpedagogika” tushunchasidan yetarlicha foydalanilmayapti,  pedagogik  bilimlarning  ushbu  rivojlanayotgan  sohasiga   oid  individual g‘oyalar  ta’lim  muassasalari  faoliyatida  tobora  ommalashib  bormoqda.  Ushbu  maqolada artpedagogika fanini o’qitish tizimiga kiritish, o’quv rejasini ishlab chiqish xamda artpedagogika faning ijobiy ta’sir   tamoyillari va shartlari sanab o‘tilgan.