THE ROLE OF PEDAGOGICAL INFLUENCE AND EDUCATION IN THE SELF-DEVELOPMENT OF STUDENTS IN THE EDUCATIONAL PROCESS (E Global Congress, 2024)
Maqolada ta’lim jarayonida pedagogik ta’sir ko’rsatish va ular orqali bilimlarni rivojlantirish,didaktik o’yinlarning ta’siri ragbatlantirish masalalari haqida fikr yuritiladi.