GLOBALLASHUV DAVRIDA KIBERMAKONNING YOSHLAR TALIMIDA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMOLARI (E Global Congress, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy dunyoda inson va jamiyat hayotiga yangidan yangi atributlarning kirib kelayotganligi bilan birga kibermakon diapazonida inson ongi va ijtimoiy hayotiga psixologik ta’sir etish omillari doirasi falsafiy tahlil qilingan.