O‘QUV USTAXONASINI TASHKIL ETISH VA JIHOZLASH HAMDA ESTETIK KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI (E Global Congress, 2025)
Ushbu maqolada “O‘quv ustaxonasini tashkil etish va jihozlash” modulini o‘qitish jarayonida o‘quvchilarda estetik ko‘nikmalarni shakllantirishning o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Amaliy mashg‘ulotlar asosida yaratilgan ustaxonalar nafaqat texnik mahoratni, balki did, tashkiliy madaniyat va dizayn tushunchalarini rivojlantirishga ham xizmat qiladi.