ЛАЛМИКОР ЕРЛАРДА НЎХАТ ЕТИШТИРИШ (E Global Congress, 2026)
Глобал иқлим ўзгаришлари шароитида ҳамда янги навларнинг яратилиши ва нўхатдан юқори ҳосилдорликка эришиш учун экиш муддатлари ва меъёрлари тўғри танлаш муҳимдир.