AVTOMOBIL G’ILDIRAKLARI YORDAMIDA HARAKATGA KELTIRILUVCHI BARABANLI TEGIRMONLARDAN FOYDALANISH ISTIQBOLLARI (E Global Congress, 2023)
Ushbu tezisda yanchish jarayonlarida ishlatiluvchi tishli uzatmalar yordamida aylantiriluvchi barabanli tegirmonlarning ishlash jarayoni, tegirmon konstruksiyasidagi asosiy kamchiliklar ko’rsatib o’tilgan. Bu kamchiliklarga yechim sifatida hozirgi kunda rivojlanib borayotgan avtomobil g’ildiraklari yordamida harakatlantiriluvchi barabanli tegirmon keltirilgan va asosiy ko’rsatkichlari taqqoslangan.