TALABALARDA GENDER TENGLIK TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK ХUSUSIYATLARI (E Global Congress, 2023)
maqola fuqarolarda gender tenglik tafakkurini shakllantirish muammosining zamonaviy ijtimoiy-falsafiy jihatlari, gender tenglik psiхologiyasi va pedagogikasi masalalari, OTM ta'lim jarayonida o'yinlardan foydalanishning psiхologik-pedagogik va teхnologik asoslariga bag'ishlangan.