O‘ZBEK MILLIY QO‘SHIQCHILIK SAN’ATIDA JO‘RAXON SULTONOV IJOD YO‘LI VA MUSIQA SAN’ATI RIVOJI (E Global Congress, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek milliy qo‘shiqchilik san'atida Jo‘raxon Sultonov ijod yo‘li va musiqa san’ati rivoji xususida fikr-mulohazalar yoritib berilgan. Shuningdek, o‘zbek milliy qo‘shiqchilik san’atining rivojlanish tarixi va shakllanish jarayonlari, hofiz Jo‘raxon Sultonov ijodining o‘zbek musiqa san’atida tutgan o‘rni haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.